Liphook Academy of Dance Ballet Exams 2021

GOOD LUCK WITH YOUR EXAMS DON'T FORGET TO SMILE!



High standards of exam presentation and grooming are required for both mock and actual exams.

All female exam candidates require satin well fitting ballet shoes (with ribbon); male candidates require black well fitting shoes.

No jewellery, tatoos, earrings, nail varnish, make-up or watches are to be worn.

Examination underwear is to be worn.

Students must arrive 30 minutes before their scheduled time slot wearing pristine ballet uniform and hair in a ballet bun for girls.

Additional exam lessons

Thursday 10th June at Bohunt School

Grade 4: 16:30 - 17:30 Grade 5: 17:30 - 18:30 Grade 6: 18:30 - 19:30

Mock Exams

Exams are held at: Liphook Junior School

Avenue Close Liphook, Hampshire GU30 7QE



Entry is via main reception. Please go to the staff room at the end of the corridor straight ahead of you as you enter. DO NOT go into the hall. Please be silent as you enter.

Students MUST arrive 30 mins before the start of their exam.

Anne's Dance Shop

Will be open on Sat 12th & 19th June for all your exam needs

Anne will also be at the mocks with emergency supplies of tights, belts, shoes etc

Sunday 4th July at Liphook Junior School

Sunday 4th July Mock Timetable

Time	Length	Grade	Name
9:30 - 11:00	1 ½ hours	6	Lois, Sarah, Freya, Maddie, Abbi, Hayden, Holly S
11:00 - 12:30	1 ½ hours	5	Sophie, Anna, Holly O, Zabelle, Emily, Annaliese
12:45 - 14:15	1 ½ hours	4	Isla, Clemmie, Sammie, Zoe





Sunday 11th July Exam Timetable

Time	Duration	Grade	Name
10:00 - 10:40	40 mins	4	Isla Bain Clementine Whitfield
10:40 - 11:20	40 mins	4	Zoe Puttock Samantha Smith
11:20 - 11:35		Coffee Break	
11:35 - 12:20	45 mins	5	Emily Dadd Annaliese Clark
12:20 - 13:05	45 mins	5	Holly Oxton Zabelle Klidjian
13:05 - 14:05	1 hour	Lunch break	



Emergency Contact Numbers:

Rebecca: 07525 360 863 **Anne:** 07958 597 728

Sunday 11th July Exam Timetable

Time	Duration	Grade	Name
14:05 - 14:50	45 mins	5	Sophie Roxar Anna Naunton-Evans
14:50 - 15:45	55 mins	6	Sarah Magura Lois Smale
15:45 - 16:00	15 mins	Coffee break	
16: 00 - 17:00	1 hour	6	Abbi Coombes Madeleine Whitfield Freya Williams
17:00 - 17:55	55 mins	6	Holly Saycell Hayden Davey

